Waarom E-COACHING bij Train-the-Trainer?

 

Werk jij in het onderwijs of in het bedrijfsleven als docent, trainer of coach en heb je behoefte aan coaching op jouw werk en/of vakgebied? Inspiratie op het gebied van didactische kwaliteit? Of juist een persoonlijk vraagstuk? Werken aan gezonde werkrelaties of bouwen aan je zelfvertrouwen?

Coaching via de mail, chat of video(telefoon) is een uitkomst voor iedereen die een druk en onregelmatig leven heeft! Het is veilig, omdat niemand je direct kan beoordelen. De anonimiteit van mailcoaching en chatcoaching geeft veel meer gelegenheid tot openheid. E-coaching doe je in je eigen tijd, op elk tijdstip van de dag of avond, kan er contact gezocht worden met de e-coach. Train-the-Trainer werkt met speciaal geschoolde e-coaches die alle kennis en knowhow wat betreft digitale coaching in huis hebben!

De e-coach is er helemaal speciaal voor jou! In de mooie en vertrouwelijke online leeromgeving van Train-the-Trainer blijft alle informatie die je deelt met je e-coach behouden en gearchiveerd, zodat je alle sessies terug kunt lezen. Dit maakt het leerrendement nog groter! Kortom, je doet de coaching in je eigen tijd en je hoeft hiervoor de deur niet uit!

Heb je interesse? Meld je dan hier aan voor een (online) coachsessie!